BLOGGER ON HEELS X PETITE AFFAIRE

GIVEAWAY: Vind FOREO mini Luna 2

?Hej piger!

Nu lavede jeg jo en lille bitte teaser forleden dag, da jeg fortalte om oplevelse med den lækre FOREO Luna 2. Og I skal selvfølgelig også tage del af glæderne, da jeg har fået lov til at udlodde 1 x FOREO mini Luna 2 – Aquamarine til 1 heldig læser! 

Du kan evt. læse mere om oplevelse af FOREO Luna 2 og læse hvordan du bruger den HER.

FOREO mini Luna 2  minder utrolig meget om den almindelig FOREO Luna 2, blot er denne rensebørste lidt mindre og er meget mere rensevenlig til når du skal ud og rejse i din sommerferie. 

FOREO mini Luna 2 har T-Sonic teknologi, der blidt eliminerer urenheder. Bruges 1 minut to gange om dagen og giver en frisk, ren og smuk teint. Den ultra-hygiejniske silikonebørste er 35 gange mere hygiejnisk end børster med nylonhår. Rensebørsten er 100% vandtæt og én opladning svarer til 300 rensninger.

Du har nu muligheden for at vinde den lækre rensebørste. Det eneste du skal gøre er at følge bloggen på Facebook HER. Og skrive en kommentar til indlægget herunder. Så deltager du i konkurrencen om den lækre rensebørste fra FOREO til en værdi af 1100 kr. 

Konkurrencen slutter mandag aften kl. 20, hvor jeg herefter vil finde 1 vinder af konkurrencen.

Held og lykke!


?Indlægget er udgivet i samarbejde med FOREO


56 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGER ON HEELS X PETITE AFFAIRE