Torsdagsnegle: Cocktail bling!

Hjemmelavet iskaffe

Glædelig fredag!

Jeg vågnede i morges med det største smil på. Et smil fordi det er fredag! Jeg elsker fredage, specielt fordi humøret næsten altid er højt på en fredag og fordi der altid summer en stemning af fredag på kontoret.
Denne fredag er nu altså også en af de gode! Udover at det ringer ind til weekenden inden længe, så har jeg en hyggelig sushidate med kæresten i aften, en tid ved frisøren i morgen, en fantastisk 30 års fødselsdagsfest i morgen og en søndag helt uden planer!

Men når jeg lige om lidt holder weekend, så venter der allerførst en hyggelig kaffedate med en sød veninde. Hun lærte mig i sin tid at drikke iskaffe og sidenhen er det nærmest blevet en vaneting, når vi mødes på vores sædvanlige café.
Men egentlig behøver man ikke at gå på café for at nyde en god iskaffe – faktisk kan du lave din helt egen derhjemme og dermed spare penge. Måske kunne man invitere veninder hjem til en iskaffe og kage date, som kunne være mindst ligeså hyggelig som hvis I tog på café tur.

Opskriften finder I herunder :-)

Rigtig god fredag til jer søde læsere! <3

Du skal bruge:
Til 2 glas

  • 2 dl kaffe (jeg brugte instantcoffee og fungerede ganske fint)
  • 4 dl mælk (jeg brugte sødmælk, men jeg vil tro at du sagtens kan bruge let eller minimælk)
  • 15-20 isterninger
  • Lidt sød sirup – smag gerne til efter hvor sød du vil have den

Kom  det hele en OBH twister blender og blend til konsistensen er ved at være fast. Kom lidt sirup i, før at give iskaffen lidt sødme. Server iskold med sugerør.

 

2 kommentarer

  • Hvor ser det altså bare lækkert ud <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uuh! Jeg er så vild med iskaffe, men har endnu ikke fundet den perfekte opskrift, så jeg ender tit med at købe en to go iskaffe fra diverse steder. Vil klart prøve denne opskrift!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagsnegle: Cocktail bling!