Lately

LOOK OF THE DAY: Friday Suit

Kan indeholde affilliate links: Top: YAS// Bukser: Selected Femme // Sandaler: Shoe design // Halskæde: Bybiehl// Armbånd: Bybiehl// Solbriller: Rayban// Taske: Marc Jacobs

Jeg er blevet noget så vild med farven kongeblå som er på mode. Okay, jeg har måske haft et lunt crush de seneste år på den farve. Men i dette forår er den for alvor kravlet på mig ;-)

Jeg kunne nærmest sove i de bukser. Det gør jeg ikke. Men jeg ville da ikke have noget imod at have den farve i mit nattøj ;-) Nå spøg til side! 

Jeg ville jo egentlig vise jer mit outfit fra i fredags, hvor den allerførst stod på arbejde, dernæst et sjovt blogmøde og aftenen endte ud med en spontan isdate med to søde veninder. Jeg er rimelig stor fan af det dersens spontane dates. Det passer bare ultra godt ind i mit ellers travle skema, så når jeg har tid, så er det super at der er veninder der træder til ;-)

I dag er en helt anden snak! Jeg sidder på nuværende tidspunkt og skriver dette blogindlæg udenfor på terrassen. Umiddelbart kan jeg ikke finde en bedre position til dette ;-)

Men egentlig har jeg lovet kæresten at lave mad inden længe, for han trænger til at blive lidt forkælet i dag, da han netop har afleveret sin sidste store opgave, inden han skal op til eksamen i juni. Så mon ikke han skal kysses lidt ekstra på i dag. Det tror jeg!

For resten så kigger jeg ind senere, hvor jeg har trukket 2 vindere i Stylepit konkurrencen. ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately