GIVEAWAY: Vinder af FOREO rensebørste

Miinto mid season sale – Mine favoritter

Frakke: Second Female// Bluse: Ganni//Sandaler: Pavement// Kimono: Second Female// Shorts: Ganni// Bluse: Second Female// Nederdel: Just Female// Taske: Day Birger et Mikkelsen// Top: Selected Femme// Nederdel: Pieces//

Når Mid season sale starter på diverse webshops, så kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. For hvor skal man shoppe? Og hvilket ville være et godt køb?

Miinto har startet Mid season sale i dag fra kl. 12 og slutter igen på fredag kl. 12 – jeg har derfor fundet mine 10 favoritter frem, som jeg selv ville købe.

Faktisk har jeg set mig lun på By Malene Birger tasken og den er også allerede klikket hjem ;-) Og egentlig mangler jeg også en ny kimono og den camel farvede kimono er altså et rigtig god bud! Men der er MANGE ting på udsalget lige nu – det er i hvert fald et kig værd! ;-)

Faktisk er Miinto jo en lang række fysiske butikker. Og selvom mange shopper på nettet, inklusive mig selv, så kan jeg altså godt få lidt dårlig samvittighed over at jeg svigter de lokale butikker rundt omkring. Men når jeg shopper på Miinto, så føler jeg at jeg stadigvæk kan støtte de lokale butikker, men samtidig have følelsen af at shoppe på nettet. Så jeg synes det er ret betydningsfuld at kunne shoppe hos Miinto.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Vinder af FOREO rensebørste