GIVEAWAY: Vind FOREO mini Luna 2

NAILS: Blue on blue

Det er blevet torsdag, ja nogle vil sågar kalde det lillefredag ;-) Og derfor skal I da heller ikke snydes for denne uges omgang af torsdags negle. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes altså at det er ret hyggeligt at vise forskellige lakker “in action” for jer og ikke mindst inspirerer jer til forskellige neglelooks.

I kender sikkert det scenarie hvor I står i en Beauty butik og ønsker at købe en ny neglelak. Men der er ingen steder hvor man kan få lov at teste farven, så man køber lakken, fordi man synes den er fin. Du finder så ud af at når du tager neglelakken i brug, at den har en helt anden farve eller konsistens end hvad du havde forventet.

Men egentlig burde vi købe efter farve, stil, konsistens og neglebørste. Det spiller i hvert fald en ret stor faktor for hvordan du vil komme til at bruge din neglelak i fremtiden. Derfor elsker jeg at komme med tips og tricks og vise nogle af mine yndlings lakker og farver. :-)

Denne torsdag er jeg faldet over endnu en af Essies lakker, nemlig No More Film, som har en smuk mørkeblå farve, som jeg synes passer rigtig fint til årstiden. Forestil jer en smule kulør på huden og så mørkeblå negle. Jeg er sikker på at det bliver en god sommer kombination ;-) Jeg valgte at have neglene til mit ellers ret blå sæt, som jeg havde på i dag. Jeg viser jer outfittet i morgen ;-)

For at peppe den ellers mørkeblå farve lidt op, fik jeg hjælp af lakken Cocktail Bling, som jeg også viste jer i sidste uge. Jeg valgte at bruge Cocktail Bling til et par enkelte pletter på min ringfinger negl på hver hånd. Jeg synes det giver et lille ekstra pift til de ellers mørke negle.

No More Film har jeg lagt 2 lag neglelak, derefter lagde jeg tre pletter af Cocktail Bling på hver ringfinger negl og sluttede af med en god overlak, for at styrke holdbarheden på lakkerne. Og voilá så er der fine negle til weekenden ;-)

Indlægget er udgivet i samarbejde med BilligVoks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Vind FOREO mini Luna 2