LOOK OF THE DAY: I LOVE YOU FRIDAY!

OMELET med spinat og skinke

Når man når hen til weekenden og køleskabet er fyldt med rester fra ugens løb, så er det altså rart at kunne bruge nogle af disse rester til noget.

For egentlig er det ret synd, at man oplever mere og mere madspild, fordi vi netop smider vores rester ud, for netop at købe nyt ind. Derfor synes jeg at det er en genial ide, at genbruge nogle af de her rester, så du på den måde både mindsker madspildet og sparer penge.
Denne opskrift er især egnet hvis man er på SU og gerne vil have at madbudgettet rækker langt ;-)

Forleden aften lavede Casper denne omelet som består af frisk spinat, tomater, æg, broccoli, skinke og lidt revet ost. Vi miksede det hele sammen i en skål og stegte det først på panden og derefter i ovnen. Det meste var egentlig bare rester vi havde i køleskabet. Retten tager under 15 min at lave og smager lækkert! Man kan jo altid vælge at spice op med salat on the side eller gemme resterne til en god frokost dagen efter. Eller blot spise det til aftensmad ;-)

Opskriften finder du herunder.

Du skal bruge:
1 stor omelet

  • 6 æg
  • 1 god håndfuld frisk spinat
  • 50-100 g broccoli
  • 100 g skinke
  • Cherrytomater
  • Revet ost
  • Salt og peber

Slå æggene ud i en skål. Kom spinat, og skinke i skålen og rør rundt. Finhak broccolien og kom det i kogende vand i ca. 1-2 min. Kom broccolien i skålen og tilsæt salt og peber. 
Kom det hele på en pande og steg det i ca. 5 min. Fordel lidt revet ost over omeletten og bag den videre i ovnen i yderligere 10 min. 

Spis den sammen med en god salat eller på et ristet stykke rugbrød. 

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: I LOVE YOU FRIDAY!