OMELET med spinat og skinke

Rabatkode + spar 30 % på det smukkeste tæppe

Godmorgen til de morgenfriske!

Jeg er tidligt op i dag, da vi om et par timer skal barnedåb hos den sødeste lille guldklump, nemlig min nevø ;-)

Men jeg vil nu alligevel stikke hovedet ind til jer og tippe jer om et godt tilbud!

Da jeg for et par måneder siden viste mit gulvtæppe frem fra Ellos, så var I nogen der ønskede at jeg vendte tilbage, når der var tilbud på dette! Du kan nemlig KUN I DAG spare 30 % på vores tæppe fra Ellos. Okay faktisk kan du spare 30 % på ALT hvad du køber hos Ellos i dag – så måske du lige mangler et nyt gulvtæppe eller måske lidt nyt til altanen, nu hvor sommeren er på vej ;-)

Det eneste du skal gøre er at skrive 335471 i rabatkodefeltet ved checkout! Du kan se udvalget HER . Det er blot et tip :-)

Jeg kigger ind til jer senere med ugens lately billeder.
Hav en dejlig søndag! 

Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMELET med spinat og skinke