Miinto mid season sale - Mine favoritter

Status på avocadotræ: 2 måneder

Jeg tænkte at jeg lige ville vise en lille update på mit lille avocadotræ projekt ;-)

Nu er det 2 måneder siden at jeg startede med at dyrke det lille avocadotræ og den lille sten har slået rødder og er så småt begyndt at spire. Faktisk kan man allerede fornemme nu at der er små blade på vej.

Stenen klækkede lige omkring 4-5 uger og sidenhen synes jeg faktisk at det er gået ret stærkt. Den lille stilk er omkring små 5 cm nu og den vokser stadigvæk lidt for hver dag. Nu venter jeg bare på at den slår nogle lange rødder nedad, så den rigtig kan begynde at spire ;-)

Processen om at dyrke sit eget avocadotræ er en lang proces og man skal virkelig have tålmodigheden med sig. Men jeg er stadigvæk sikker på at det er ventetiden værd ;-) Faktisk synes jeg at det er ret hyggeligt at gå hen og kigge lidt til den hver dag. Jeg nusser altid lidt om mine planter – okay altså på den helt naturlige måde og ikke på den der sære plante-lady måde ;-)

Jeg giver min avocadosten lidt vand hver dag. Jeg fylder vandet op til ca. midten af stenen og så skifter jeg vandet hver anden dag. Nu glæder jeg mig bare til at den vil spire i begge ender og begynde at få de første blade. Jeg har hørt at når avocado stenen er omkring 17 cm, så skal de øverste blade nippes af, så stammen derved bliver tykkere og mere robust. Når den igen får nye blade, skal den plantes i jord. Så jeg venter lidt endnu ;-)

Hvis I har lyst til at lege med, så kan I læse mere om hvordan jeg startede med at dyrke mit avocadotræ HER.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miinto mid season sale - Mine favoritter