GIVEAWAY: Vind 2 x gavekort til Stylepit

Summer house

Hej Piger!

Jeg håber at I har haft en skøn weekend! ;-)

Jeg har brugt min i selskab med nogle af mine sødeste veninder i et sommerhus lidt udenfor det hele ;-) Trods regnvejr, så var det helt idyllisk og sidde der indenfor iført strik, tændt stearinlys og hygge sig med te og det sidste nye sladder på venindefronten, imens regn piskede ned udenfor.

Selvom det kun varede den halve dag, så føles tiden længere og stemningen var bare hyggelig hele vejen igennem. Egentlig burde man tage i so?mmerhus noget oftere, for der er bare en eller anden ro over at komme lidt væk fra hverdagens travlhed og så bare nyde timerne sammen med veninderne og nyde nuét. Jeg synes i alle tilfælde at det er en perfekt måde at koble af på og samtidig catche up med mine veninder, som jeg ikke lige ser hver dag. 

Derfor er det også blevet besluttet at det fremover er en tradition at vi hvert år vil hive en dag ud af kalenderen og tage i sommerhus. Og muligvis endda overnatte der på en sovesofa ;-) Det er det der er så specielt ved venskaber. Man nyder hinandens selskab og man hungrer faktisk efter mere, når man skilles.

Jeg føler mig meget heldig over at have sådan nogle venskaber. Nogle af pigerne har jeg kendt i årvis, nogle er sågar gamle kollegaer og andre er kommet til hen med årene. Men jeg ville ikke undvære nogle af dem ;-)

Jeg har lagt nogle stemningsbilleder op fra dagen. Mest er det bare vin og mad. Meeeen det er nok også hvad vi bruger 90 % af tiden på når vi er sammen. Altså udover at sludre og grine en massevis ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Vind 2 x gavekort til Stylepit