Brevkassen: Er det for sent at få børn?

Torsdagsnegle: Desert

Glædelig torsdag!

Er I mon mange der har tilbragt hele dagen ude i solen? Her har solen i hvert fald skinnet højt og temperaturen har været lun nok til en skovtur og ikke mindst en cykeltur ;-) Aftensmad blev endda indtaget ude på terrassen – så for mig betyder det mere eller mindre sommer ;-) hehe..

Nå nu til neglene.. For i sidste uge modtag jeg en ret fin æske med ny forårs kollektion fra Depend. Kollektionen hedder Great Desert og har et hov af lækre farver. Se dem HER.
Lakkerne er baseret på farverne fra ørken og lakkerne har derfor også en mere mat farve, når lakken tørrer. Og som en sidegevinst, så er det nogle hurtig tørrende lakker! YAY! Endelig findes der en neglelak, som kan tørrer på under 2 min. Så hvis man er sent på den og lige mangler et negletouch, så er de her altså geniale!

Denne gang har jeg prøvetden mørke beige Dust Storm og den lyserøde Hot Desert og har lagt 2 lag neglelak. Og den er ret dækkende. Jeg nåede dog kun lige at lægge et lag på neglene, før jeg kunne starte på 2. omgang, da lakken allerede var tør.

Sådan nogle hurtig tørrende lakker er altså et must i sin beautybox!

??Indlægget er udgivet i samarbejde med Depend Cosmetics

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brevkassen: Er det for sent at få børn?