LOOK OF THE DAY: Ready to ROCK

3 dage på juicekur – hvordan gik det?

Efter at have levet på juice i 3 dage, så kigger jeg tilbage på de 3 dage med et smil på læberne.

Læs om mine 3 dage HER, HER og HER.

Det har været spændende at få lov til at prøve at leve kun på juice i 3 dage og se hvilken effekt det kan have på min krop og på mit syn på mad.

Det kan vist ikke komme som nogen overraskelse, at jeg er ret vild med slik og søde sager. Og jeg spiser det gerne alle tider på døgnet, hvis jeg kan slippe afsted med det. Dog ikke sodavand. Det er faktisk ret sjældent at jeg drikker en sodavand og i det hele taget drikker en hel sodavand. Derfor tog jeg det som en udfordring, at prøve at skære alt hvad der hedder sukker og slik fra i 3 dage.

Jeg var noget spændt på at se om jeg ville kunne mærke trangen og om jeg overhovedet ville kunne holde mig fra slik. Det gik super den første dag. Anden dag havde vi gæster om aftenen og jeg drak en cola, lidt vin og lidt tapas. Men jeg følte ikke at jeg cravede en cola eller slik for den sags skyld. Min sidste dag på juice drak jeg ca. 1 tår af en cola, men ellers stod den flittigt på juice.

Men hvordan gik det? Og hvordan havde kroppen det?

Jeg kan mærke en stor ændring i forhold til sult og lethed i maven. Jeg har ikke rigtig været sulten under kuren og appetitten har været ligeledes. Jeg ved ikke om det skyldes at juicerne har mættet mig, eller om det blot er juicen der har fjernet appetitten. Uanset, så følte jeg mig tilpas under hele forløbet og jeg følte ikke på noget tidspunkt, at jeg havde brug for alm. mad.

Maven brokkede sig ikke og det gjorde mine tanker heller ikke. Jeg havde ikke de vildeste cravings og min trang til slik var mere eller mindre forsvundet. Hvilket er ret usædvanligt for mit vedkommende ;-)

Desværre døjede jeg med lidt hovedpine, hvilket kan være naturligt, da kroppen vil reagere på at du kun indtager flydene kost. Dette kan forekomme og det kom og gik hos mig. Jeg har lært at man skal drikke ret meget vand, for at få hovedpinen til at forsvinde.

Derimod er min hud begyndt at stråle. De af jer der har fulgt med længe, ved at min hud har været noget irriteret det sidste lange stykke tid og der har været lidt urenheder hist og her. Men jeg tror altså at vitaminerne i juicekuren har gjort underværker for min hud. Den er så fin og ren ;-)

Mine favoritter i juicekuren må være Orangerod, rødebedejuicen og Livseliksiren. Mums!

Har du fortrudt? Eller hvad ville du ændre?

Jeg har bestemt ikke fortrudt. Jeg er super glad for at have fået muligheden for at teste juicekuren. Dog hvis jeg skulle have gjort noget anderledes, så ville jeg have valgt nogle andre dage at tage juicekuren på. Jeg har nogle travle dage i øjeblikket, hvilket har påvirket mig og jeg har været ret træt. Derudover havde vi gæster tirsdag aften, hvilket var svært for mig ikke at indtage alm. mad. Så jeg ville nok have taget 3 dage i min ferie, hvor jeg vidste at jeg ingen planer havde og jeg kunne koncentrer mig 100 % på kuren.


Alt i alt vil jeg gerne anbefale kuren. Jeg synes det er spændende at mærke hvilken effekt en juicekur kan gøre for ens krop og velvære. Og mærke efter hvilken effekt gluten, lactose og usunde sager normalt kan have på ens krop.

Jeg vil helt klart i fremtiden være mere bevidst om hvad jeg putter i munden og måske mindske mit gluten forbrug.

Kunne du have lyst til at prøve juicekuren? Så kan du læse mere om den HER.

?Indlægget er udgivet i samarbejde med Unplugged Juice

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Ready to ROCK