Maria Nila Stockholm

BREVKASSEN: Hvordan kan man spare op og bruge penge? :

Henriettes brevkasse!

Jeg tager et læserbrev op hver onsdag, som vi kigger nærmere på og jeg kommer med min synsvinkel. derefter har I mulighed for at taste løs i kommentarfeltet og komme med jeres egne erfaringer og gode råd. På den måde kan vi forhåbentlig få løst nogle af hverdagens udfordringer sammen.

Skulle du have lyst til at skrive til mig – så kontakt mig gerne på min mail henriettesblog@hotmail.dk

Alle mails betragtes som 100 % anonyme og jeg forholder mig en tavshedpligt.

Hej Henriette

Super blog du har dig der. Jeg misunder SÅ MEGET din stil og garderobe. Faktisk misunder jeg den så meget, at jeg nærmest kan købe mig fattig i ting og sager som du viser på bloggen.

Du har tidligere nævnt at du er god til at spare op, men også god til at bruge penge. Hvordan finder du en middelvej?

Jeg arbejder selv som kassedame i et stormagsin og render derfor rundt i arbejdsuniform dagen lang. Når jeg kommer hjem til lejligheden, ville jeg ønske at kunne hoppe i det nye og smarteste tøj. Men jeg har bare ikke pengene til det. Det behøver ikke at være de mærker jeg går efter, men blot noget tøj som både er smart og til nogenlunde danske priser.

Hvordan får du økonomien til at hænge sammen med både at spare op og samtidig have så sindsygt god stil?

Ja undskyld, det er jo ingen kritik dette her, men egentlig en undring og måske mangel på forståelse at jeg spørger om dette. Måske der er flere der har samme spørgsmål, men ikke tør at spørge?

Spørgsmålet er nok ikke et brevkasse venligt spørgsmål, men jeg prøver nu alligevel.

Mvh Den fattige

Hej “Den fattige”

Tak for dine søde ord omkring min blog og min stil.

Jeg skal slet ikke ligge skjul på, at jeg af og til godt kan shoppe for meget. Men jeg shopper kun det nødvendige, som jeg føler at min garderobe har brug for.

Nogle måneder kan jeg shoppe utrolig meget. Andre måneder holder jeg igen, enten pga. en tom pengepung eller blot fordi jeg føler at jeg har behov for nyt tøj.

Det er korrekt at jeg ved siden af min løn og min shoppelyst sparer lidt op. Men dermed sagt, er min opsparing ingen fancy opsparing. Jeg er fra en stor familie og en kæmpe børneopsparing har ikke været muligt. Hvilket egentlig kun har styrket min sans for penge.

Jeg har på den måde lært at spare op til de ting jeg allerhelst vil købe. For der er nemlig en helt speciel følelse, når man længe har sparet op til noget, man så endelig kan købe!

Af hensyn shopping, så har jeg et lille beløb jeg har valgt at jeg må shoppe for hver måned. På den måde lærer jeg at holde igen af hensyn til overforbrug. Nogle måneder shopper jeg slet ikke og så har jeg jo egentlig nogle penge tilgode og kan derfor shoppe løs i en hel måned.

Men det er forskelligt hvordan vi alle har det med penge. Jeg bruger gerne lidt ekstra tid til at studere priserne på diverse webshops og holder gerne øje med hvis der er rabat at hente. Som jeg jo oftest også deler med jer. :-)

Så mit råd er nok at spare et lille beløb op hver måned, som du må bruge på shopping og ellers hold øje med diverse webshops, for når de holder udsalg eller har rabatordningerne. Der er i hvert fald penge at spare der :-)

Jeg håber at du kunne bruge mine råd. Og ellers er der sikkert en læser eller to der kan nikke genkende til situationen :-)

Klem Henriette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Nila Stockholm