NAILS: PETAL PUSHERS

HAPPY BIRTHDAY 3 ÅR MED BLOGGERONHEELS

3 ÅR PÅ BLOGGEN!

Bloggen har fødselsdag! Tænk engang, at jeg for 3 år siden hoppede over på denne blog og kom på navnet Bloggeronheels!

Jeg kan slet ikke forstå at det allerede er 3 år siden! Og ved I hvad? JEG ELSKER DET!

Mange ting er sket på 3 år, der har været gode og dårlige dage, breakups, singlefnidder, store projekter, fede samarbejdspartnere, store beslutning, ny blogplatform, ny kæreste, nyt hus og I har været med hele vejen igennem! Er I overhovedet klar over hvor vildt det er for en blogger som jeg, at se hvilken udvikling I læsere er med til at gøre for mig?
I er der på mine dårlige dage, læse mine downs perioder, jubler af mine gode perioder og min succes! I er med, når jeg fortæller mine fjollerier i min hverdag og når jeg udbryder nogle af mine hudløs ærlige blogindlæg!

I ER ALTSÅ SKØNNE HVER OG EN!

Kan man holde af nogen, som man ikke kender eller aldrig har mødt? JEP, det kan man! For jeg holder virkelig af jer læsere og jeres søde historier, som I er SÅ gode til at dele med mig!

Så hvad siger I til, at vi tager 3 år mere? ;-)

PS. I anledningen af bloggens fødselsdag, så har jeg en ret lækker konkurrence kørende. I kan deltage HER.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: PETAL PUSHERS