Lately

LOOK OF THE DAY: SATURDAY tunes

LOOK OF THE DAY: Skjorte: Asos// Bukser: Selected Femme // Sandaler: Bianco// Solbriller: Rayban // Taske: Marc Jacobs//

Godmorgen piger!

Jeg tænkte at jeg lige ville vise et outfit fra i lørdags. Jeg var taget med C ud og se på lidt cykelløb. Han cykler selv og går vist ret meget op i det, så jeg tænkte at det kunne være hyggeligt at se lidt af hans “verden”. Specielt fordi han dagligt bliver budt ind i min blogverden. Så på den måde får vi set lidt af hinanden hobbyer an og jeg synes egentlig at det fungerer ret godt :-)

Da vejret har været lidt uforudsigeligt de sidste par dage, hvor der både er lovet regn og høj solskin, så var jeg hoppet i et par bukser og en tynd skjorte. Hvilket skulle vise sig at være helt perfekt til vejret, specielt fordi jeg i sidste uge har døjet lidt med halsbetændelse. ;-) Vi afsluttede eftermiddagen af med is og grillede om aften til den helt store guldmedalje ;-) Mere om det i aften!! ;-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately