LOOK OF THE DAY: Denim delight

Maria Nila Stockholm

For et par uger siden blev jeg tilbudt et event i København på D’angleterre. Desværre lå det på en hverdag og lige midt i en travl periode på arbejdet, så jeg måtte desværre takke nej.

Åh hvem gad også lige ind og se D’angleterre? Der er sikkert ikke så pænt og lækkert, som andre folk fortæller ;-) Ahem..
?Nå men jeg måtte blive hjemme i det vestlige Jylland og blot se billeder fra diverse bloggere, som var taget til eventet. Det var nemlig Maria Nila som afholdte et stort event, med fokus på lancering af hendes nye produkter.

Men hov, forleden dag lå der nemlig en sød lille pakke med de fineste produkter indeni. Så selvom jeg ikke nåede til evntet i København, så var der altså alligevel nogen der havde skænket mig en tanke. Super sødt, ikke?

Jeg har derfor fået muligheden for at teste Maria Nilas Volume serie, som består af en shampoo, conditioner, hårkur og en hårmousse.

Serien dufter noget så skønt og så er den helt uden parabener og sulfat. Og nå ja, så giver det altså et ekstra puf i mig, når jeg ved at produkterne ikke er testet på dyr. Det giver lige lidt ekstra point på samvittigheden, når jeg hver aften vasker mit hår i serien.

Derudover synes jeg altså at serien er ret så fin – og lige mig med den der lyserøde farve ;-) Den pynter allerede ret så fint på badeværelset ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Denim delight