Grill fever

Mit hår er rødt!!!

Første gang jeg farvede mit hår var jeg omkring 14 år.
Jeg fandt en lille rest af hårfarve, efter min søster farvede sit hår brunt/rødt. Og da jeg så ret meget op til min søster dengang, så var den nye hårfarve jo ret flot!
Og jeg synes egentlig at det så ret nemt ud. Så da min søster tog afsted mod byen, så fiskede jeg den lille rest op ad skraldespanden. Helt uden at spekulere på hvor længe hårfarven skulle sidde eller hvordan mit hår ville tage imod det.

Og sikke en omgang mit hår fik!! Efter at have siddet godt og vel en time med farven i håret – hvilket nok svarer til et afsnit af Beverly Hills ;-) Så skyllede jeg håret og fik et kæmpe chok, da jeg kiggede på mig selv i spejlet efterfølgende..

MIT HÅR VAR RØDT!! Ikke postkasse rødt, ikke en skrigende rød – men RØDT som i at farven var falmet for længst og jeg lignede rettere talt en JORDBÆRHJELM! Hvilket jeg efterfølgende blev kaldt temmelig længe. Navnet var nærmest groet fast på mig – specielt min storebror var lidt for glad for tonerne af Jordbærhjelm med Drengene fra Angora. ;-)

Efterfølgende har jeg både været blond, sorthåret, mørkebrunt og jeg har sågar også prøvet at have 4 forskellige hårfarver i mit hår. Jep! Det var dengang en smart frisør fortalte at det var hotteste – og jeg nervøst spillede med og fik det farvet!

Nu er det heldigvis en helt anden snak, for jeg har ikke farvet mit hår i snart 2 år. Og ved I hvad? Jeg er super glad for det! Mit hår føles meget mere sundt og så kan jeg bare godt lide det naturlige udtryk :-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grill fever