LOOK OF THE DAY: Beach sundays

NAILS: Girly rush

Kender I det, at man faktisk længe har gået og ledt efter en neglelak, som både så naturlig ud, men også gav lidt kulør til neglene? 

Jeg har nu fundet den! Jeg har nemlig længe ledt efter en fin lyserød neglelak, som ikke var gennemsigtig, ikke for blank og ej for cutie pie lyserød. Og nu tror jeg sørme at jeg har fundet den helt rette farve. Der er sådan et lidt girly touch over den, som jeg er helt vild med! Specielt fordi det får neglene til at se sunde og rene ud – virkelig et must ;-) 

Farven hedder For the Win og tænker at helt klart må være et tegn på at det er den rette neglelak ;-) Overtroisk eller ej! Jeg elsker bare når neglelakker har sine egne titler. Det gør dem helt ekstraordinære og personlige!

Jeg har valgt at bruge 2 lag af neglelakken, for at give den en mere dækkende effekt. Lakken var super nem at påføre og så tørrer den altså ret hurtigt. 

Den kan varmt anbefales til de søde sommermåneder vi går igennem nu og til evt. sommerens fester, måske bryllup. barnedåb eller lige det sidste touch til den kulørte festtema!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Beach sundays