JUICEKUR MED UNPLUGGED JUICE DAG 2

NAILS: It’s sunset baby

I sidste uge talte jeg om den klassiske røde neglelak, som passer til alt og ikke mindst altid gør outifttet lidt finere. 

I denne uge holder jeg stadig fast i den røde farve – dog med et lille twist. Jeg har nemlig fået sommerkuller! Altså hvis vi lige ser bort fra den massive skybrud der venter os senere i dag. Men ellers føler jeg egentlig at sommerkulleren er ved at være over mig. Jeg kan mærke det helt ud til fingerspidserne og nu også på neglene, vel at mærke ;-) Derfor var jeg heller ikke i tvivl om at denne uges negle skulle handle om sommernegle. 

Denne uges neglelak hedder nemlig så sjovt som It’s sunset baby. ?Hvilket jo nærmest indikerer sommer, ikke? ;-) Jeg overvejer om mine fusser skal have samme farve. Det vil blive så fint, især hvis man samtidig kunne ønske om brune fusser ;-) Man får helt lyst til at tage det første fly til Bali, ikke?

Nå jeg vil smutte på arbejde! Senere står den på frisør, et par ærinder nede i byen og så har verdens bedste lillesøster fødselsdag i dag – så hun skal fejres i aften! :-)


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUICEKUR MED UNPLUGGED JUICE DAG 2