Bliv bikini klar + konkurrence

NAILS: PETAL PUSHERS

Okay, jeg må altså indrømme at jeg er ret vild med denne uges negle! Jeg kan næsten ikke lade vær med at kigge på mine negle, imens de klaprer på tasteturet lige nu, imens jeg skriver dette blogindlæg.

Lakken er fra Essie og hedder Petal Pusher og jeg kan ikke helt blive enige med mig selv om den er blå blå, grå blå eller baby blå. Jeg synes den ligner alle tre ;-)
Men uanset hvilken defination af farven, så er jeg ellevilde over den! Jeg synes den passer til hele min sommergarderobe – så mon ikke den bliver et hit her sommeren over ;-)

Faktisk har jeg kun brugt 1 lag denne gang. Og jeg har hverken brugt en under eller overlak. Nogen havde lidt travlt, så det blev lige til en hurtig omgang neglelak – selvom jeg SVÆRGER til at man skal huske at tage sig god tid til den slags ;-)

Men jeg synes egentlig at jeg er sluppet godt afsted med det, da lakken er super dækkende og skinner ret så fint, som hvis den havde fået en tur med overlakken!

I aften står den på tøsehygge herhjemme! YAY! C er blevet “smidt” på cyklen et par timer, så imens skal jeg hygge med en sød veninde med tøsefilm, tøseslik og tøsesladder!

Ps. Hvis I ikke har set det – så kører jeg altså en ret lækker konkurrence her på bloggen. Deltag HER.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Billigvoks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv bikini klar + konkurrence