Lately

Nouw blogger brunch

I fredags tog jeg turen til København, hvor en hel dag ventede med spændende møder. Fredagen startede med et hyggelig brunch i København til et event med Nouws premium topbloggere. Det er første gang vi allesammen mødes og det var intet mindre end hyggeligt! Vi talte, tog billeder og spiste en overdådige lækker brunch, som bestod af veganske lækkerier og økologisk måltid.

Det sjoveste ved at mødes så mange bloggere er at det er FULD TILLADT at tage 100 billeder af maden, omgivelser og hinanden – uden at nogen kigger underligt ;-) Og nå ja, så er vi nok alle vant til at spise kold mad ;-)

Eventet blev afholdt på det utrolige hygelige Cousins, som er en hyggelig hjørnecafe med fokus på bæredygtighed og kvalitet. Cafeen var fyldt med finurlige sager såsom planter, antikke interiør og det specielle var, at det hele er til salg derinde ;-) Sidsel fra Cousins fortalte om konceptet og historien bag Cousins.

tekst

?Derudover fortalte @annelinneaholm om bloggerplatformen Nouw, den start og udvikling her i Danmark. Det er super spændende at være med til at skabe en ret fed blogger magazine og ikke mindst få muligheden for at videreudvikle sin blog til et højere level. 

Alt i alt var det et super hyggeligt møde og jeg har fået lært nogle ret søde bloggere at kende! 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately