LOOK OF THE DAY: Meng Studio + rabatkode

Smørstegte nye kartofler

Selvom vejret ikke ligefrem oser af forår og sommer, så kan jeg nu altså alligevel godt lide at spise sommerlig mad. Specielt grillet mad på vores fine lille grill ;-)

Men egentlig kan det være ret svært at finde på tilbehøret til når man griller. For er det bare grill med kød og salat? For så laver man jo bare en god salat.. Men har man brug for lidt ekstra, uden at det samtidig bliver for meget og tager lang tid at lave – så er der altså ikke noget bedre en nye kartofler! (Okay det lyder som om jeg er fra landet af, når jeg lige læser sætningen ovenover ;-))

Nye kartofler er for mig lig med sommer. Men selvom jeg elsker smagen af nye kartofler, så kan jeg alligevel ikke lade vær med at spice kartoflerne bare en lille smule ;-)

For lidt hvidløg og rosmarin kan altså virkelig gøre noget ved smagen!

Du skal bruge:

  • ?Nye kartofler (afhængig af hvor mange du skal bruge – vi brugte omkring 10 små kartofler til 2 personer))
  • Frisk rosmarin
  • Hvidløgssmør (evt. hjemmelavet)
  • Groft salt

Sæt ovnen på 200 grader. Skrub kartoflerne, så det meste jord er væk. Læg dem i et fad. Klip lidt rosmarin af og fordel det over kartoflerne. Tilsæt hvidløgsmør. Det er dog en smagssag om hvor meget man kan lide hvidløg, så kom det på, som du synes er rimeligt. Dæk til med groft salt. Rist kartoflerne i ca. 45 min. Stik dog lidt til dem med gaflen. Hvis de er nemme at stikke i, så er de færdige. 

Du kan evt. servere kartoflerne til denne grill menu.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Meng Studio + rabatkode