LOOK OF THE DAY: Boarding

10 lækre opskrifter til din morgenmad

Avocado med æg

Der er vist ingen tvivl om at jeg ELSKER morgenmad! Jeg kunne spise det på alle tider af døgnet! Faktisk vågner jeg oftest med sult i maven og nærmest glæder mig til dagens første måltid! For morgenmad behøver ikke nødvendigvis at være kedeligt og blot et mål der skal overståes.

Der er nemlig et hav af lækre opskrifter på en god morgen og jeg deler her 10 af mine favoritter på en god og mættende morgenmad :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Boarding