LOOK OF THE DAY: Flower street

A YEAR AGO: Juli 2015

fejrede bloggens 2 års fødselsdag med flag og balloner

For et år siden startede min sommerferie med en flyvetur til Belgien, hvor jeg var på besøg hos min søde veninde Maria. Vi var et par dage i Belgien, hvor vi derefter med min veninde Silja tog en roadtrip og kørte til Paris. Det var nogle hektiske dage med en masse planer – men sikke en tur!! Dog fejlede min IT drift, men det gik jo altsammen alligevel! Jeg ville bestemt ikke have noget imod at tage sådan en tur igen med de tøser ;-)

Derudover fyldte bloggen jo 2 år og det blev fejret med konkurrencer og balloner ;-)

Tænk engang at det allerede er et år siden. Jeg bliver altid så overrasket over hvor hurtigt tiden går, når jeg laver disse blogindlæg! Men samtidig er jeg glad for at minderne er dokumenteret på billeder :-)

lavede jeg en blåbær mynte smoothie – se opskriften HER

lavede jeg en video fra min tur i Belgien – se den HER.

drak champagne på plænen foran Eiffel tårnet i Paris.

lavede en guide og postkort om Bruxelles og videregav mine anbefalinger

var hoppet i et blåt outfit og skrev om søde veninder på bloggen

viste slørede billeder fra Frankfurt lufthavn og viste mit rejseoutfit frem.

var klædt i gråt og med morgenhår i en af de parisianske gader

viste blege ben rundt i Paris ;-)

var (også) ret begejstret for røde negle og croissanter

var klædt i uld og blåt i juli måned ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Flower street