Instalately

DIP & TWIST

Det er torsdag og dermed også blevet tid til Torsdagsnegle. Men denne torsdag er lidt anderledes. For jeg har nemlig tænkt mig at kigge lidt nærmere på tilbehøret til torsdagsnegle.

Og i dag har jeg kigget lidt nærmere på neglelaksfjerner. For der findes et hav af dem på markedet. Og der er både gode og dårlige. Dog har jeg fundet min egen yndlings neglelaksfjerner, nemlig Dip Twist. Der er hele 4 varianter med 4 forskellige dufte. Altså neglelaksfjerner efterlader dine neglelak med en dejlig duft, fremfor en tung luft af acetone. Smart, ikke?

Jeg ved ikke om I allerede kender til denne form for neglelak. Det er en krukke med fyldte svampe med acetone i. Dette gør det virkelig nemt for dig at fjerne neglelakken. Derudover er det super effektivt og du behøver ikke 17 vatrondeller og dine fingre bliver ikke smittet med farven fra neglelakken.

Jeg tager udgangspunkt i Dip Twist med kokos duft.

Når dine negle trænger til at få fjernet neglelakken, så er denne form for neglelaksfjerner altså genial! Find din yndlings duft af neglelaksfjernerne.

Put fingrene ned i bøtten og rotere bøtten rundt i en omgang.

Tag fingeren op og fortsæt nu med de andre negle. Dine negle vil blive efterladt rene og med den lækreste duft af kokosnød.

Nemt, ikke?

?Indlægget er udgivet i samarbejde med Billigvoks.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instalately