Rabatkode til HVISK

Ferieplaner

Selvom jeg elsker at have ferie og kan få tid til at lave nogle småændringer i boligen, så kan jeg nu altså godt savne noget sol. Hver eneste dag regner det og er mere eller mindre koldt. og for at være helt ærlig? SÅ VAR DET IKKE HVAD JEG VILLE KALDE FOR FERIE!

Jeg vil dase i solen, spise 100 is, drikke iskaffe og lade mig smelte og koge over i solens varme. Men eftersom det danske vejr og jeg ikke er helt enige, så går vi og overvejer andre planer.

C har ferie fra på søndag. Og så skal vi i sommerhus et par dage med min familie. Og så havde vi egentlig tænkt os at dase herhjemme resten af vores ferie. Senere i august havde så besluttet at tage på en ferie sydpå, muligvis en afbudsrejse.. Det er lidt sjovere at starte på arbejde, når man ved at der venter en ferie igen på et senere tidspunkt. Egentlig har vi et travlt halvår, da vi går med drømmene om et charterferie i august, en tur til Samsø i september, muligvis en tur til Frankrig i oktober og så en lille getaway til London i december. Pyyh det bliver et godt halv år ;-)

MEN…

Nu går vi virkelig og overvejer om vi skulle booke en ferie til i næste uge allerede. Vi trænger begge to til at komme lidt væk fra huset, regnen og ikke mindst til at komme væk og slappe af!
Vi beder ikke om meget, men måske bare en ferielejlighed, sydpå, lidt sol, lidt høj temperatur og måske lidt kulør på kroppen. ;-)

Men selvom vi ønsker en lækker kulør, så er det trods alt vigtigt at beskytte kroppen. De her små solcremer og aftersun fra Yves Rocher skal helt klart med i min kuffert. Og så er de ovenikøbet i rejsestørrelser. Så er der mere plads i kufferten til mere tøj! Så må man vist godt shoppe lidt, inden ferien, ikke? ;-)

Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til HVISK