LOOK OF THE DAY: Longing for vacation

Lækre og nemme bruschetta

Noget som jeg holder meget af, er brød! Sprødt brød med en god tomatsalsa med basilikum. Det er nok en af mine yndlings brød, hvis jeg skal være helt ærlig! Men jeg har en eller anden svaghed for lækre bruschetta, som smager himmelsk og af mere ;-)

Og så er det jo en nem spise og er det perfekte tilbehør til en god middag, specielt til en sommermiddag! Bruschetta kan lave på mange forskellige måder og dette er min version.

Se opskriften herunder.

Du skal bruge:

  • 1 godt brød – vi bruger altid et lækkert italiensk brød eller flutes
  • 1 håndfuld cherrytomater
  • 1 bøffelmozzarella
  • Frisk basilikum
  • ½ fed hviløg
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • Salt og peber

Start med at skære dit brød i skiver. Læg det på en bageplade og rist brødet i  ovnen i 2 min ved 200 grader. Tag derefter brødet ud af ovnen. Skræl et hvidløg og kom lidt olie på brødstykkerne. Gnid nu dit hvidløg på brødstykkerne, så de får en god smag af hvidløg. Rist nu brødet igen i 7 minutter. Man kan vælge at komme et stykke mozzarella oven på brødet, så det bliver smeltet inde i ovnen. 
Skær cherrytomaterne i små både. Skræl indmaden ud med en teske og kom tomaterne i en skål. Hak 5-6 blade af basilikum og kom det i skålen med tomaterne. Krydr det med salt og peber og hæld lidt hvidvineddike over. Rør det godt sammen og stil det i køleskabet, indtil brødene er færdig.

Tag de varme brød ud af ovnen og lad dem stå i 1 minut. Kom derefter din tomatsalsa ovenpå brødene. Pynt evt. med lidt hakkede basilikumsblade ovenpå.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Longing for vacation