15 sunde snacks på farten

NAILS: Chinchilly

Man skulle ikke tro det, men vi er faktisk i en sommer måned. Men selv på en regnfuld mørk aften, kan man nu godt få matchet neglene ;-) Jeg har i denne uge valgt at bruge en mørkere neglelak. Ikke fordi lakken ikke også kan bruges om sommeren, men faktisk fordi jeg ville prøve at matche mit outfit og ikke mindst vejret. For selvom vi har haft lidt solskin indimellem, så har det altså regnet en del på det sidste.

Derfor kom jeg i tanke om neglelakken fra Essie, nemlig Chinchilly. Jeg ved ikke hvorfor, men navnet får mig til at tænke på hygge, strik og en masse stearinlys. og lige præcis den stemning har jeg prøvet at matche denne torsdag. For det er altså ret hyggeligt, det regnvejr ;-)

Lakken har jeg kun lagt et lag, da jeg synes den er dækkende nok, men ønsker man et mere holdbar look i længden, så vil jeg dog anbefale at man lægger 2 lag. Afslut gerne af med en god overlak, for at holde på lakken. Og så krydser vi finger for lidt mere solskin til næste uges negle, ikke? ;-)

?Indlægget er udgivet i samarbejde med Billigvoks.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 sunde snacks på farten