EN MOSPIND

På besøg hos Natura Siberica

Jeg var for et par uger siden forbi den lækre butik Natura Sirberica. En butik der var over al forventning og jeg tog mig selv i flere gange at nærlæse deres produkter.

Butikken holder til på Strøget og er en butik med lækre naturlige produkter. Det helt særlige ved Natura Sirberica er at urterne som anvendes i Natura Sibericas produkter har traditionelt været brugt af den sibiriske befolkning i århundrede år og nogle af dem er endda helbredende.

Jeg kan rigtig godt lide det naturlige i produkterne. Jeg er ikke begejstret for alt for meget parfume eller kemikalier. Så jeg var ret spændt på at se og mærke deres produkter, da jeg kiggede forbi butikken.

Der findes alt lige fra håndcreme, til hårpleje, til naturligt makeup og nå ja så er der også lige indbygget en spa i butikken! Smart, ikke?

I det ene hjørne af butikken, kan man nemlig skærme af fra andre kunder og wupti så er du på din helt egen spa salon.

For at man kan få den bedste oplevelse og den bedste behandling præcis til din hudtype, så står de direkte og mikser din egen ansigtscreme eller ansigtsmaske. Det er virkelig sejt, hvis I spørger mig! På den måde, får du altså intet produkt i hovedet, som er fra en tube der har været åbne i flere måneder. Du får nemlig en helt frisk og speciallavet ansigtsbehandling – jeg er vild med det

! Og jeg overvejer virkelig kraftigt at booke mig selv en tid, næste gang jeg er i København ;-)

Udover at blive vist rundt i butikken og høre om de forskellige produkter, så var der jo selvfølgelig disket op med naturlige bær, lidt snacks og havtornjuice! Nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er en sucker for hjemmelavet juice og den med havtorn, ramte helt plet hos mig! :-) Det må jeg vist hellere få eksperimenteret med herhjemme ;-)

Ahem… Man kan jo næsten ikke lade vær med at putte et par ting i kurven, når man er derinde! Priserne ligger fra 35 kr. og op til 375 kr. – hvilket er super billigt og lækkert hvis man gerne vil have en kvalitet til billige penge! Jeg købte selv en hårkur, en ansigtscreme og en body butter. 3 ting der er helt uundværlige i mit beautyskab ;-)

?Indlægget er udgivet i samarbejde med Natura Siberica

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN MOSPIND