OFF TO COPENHAGEN

10 facts about me

Det er igen blevet tid til at indrømme nogle af mine pinlige hemmeligheder! Mon I kan nikke genkende til nogle af dem? Please sig nu bare ja – så jeg ikke virker alt for tosset ;-)

1. Jeg er ekstrem stædig. Hvis jeg først har sat mig for noget, så bliver det sådan ;-) hehe

2. Jeg har løbet 2 halvmarathon og løber desværre ikke længere. Interessen forsvandt for mig lige pludselig og nu går jeg i stedet i fitness et par gange om ugen :-)

3. Jeg er en perfektionist. Jeg kan ikke have hvis ting hænger skævt eller hvis noget “stikker” ud af mængden.

4. Jeg er et 100 % A menneske. Jeg kan simpelthen ikke sove længe. Ikke engang efter en sen bytur – der vågener jeg alligevel kl. 6.00!

5. Jeg har aldrig brudt mig om smagen af kaffe! Altså liiiiiiige indtil for nylig. Kaffe med mælk er blevet en del af min hverdag – altså indtil videre kun 1 kop om dagen ;-) #voksenliv

6. Jeg er svært glad for chokolade! Jeg ELSKER DET, hvid som mørk. Men mest lakridskugler dyppet i chokolade ;-)

7. Jeg har fået et helt forhold til mine planter herhjemme. Jeg har endda formået at tale i søvne om mine planter og udtalt “Skat vil du ikke lige kigge til chiliplanten og tjek om den har fået nye blomster” halvsovende til C.

8. Det slår mig nogle gange, at jeg faktisk er en nørd. Jeg bruger mere tid foran computeren end træning, shopping og min kæreste. Det må man godt være, når man er blogger, ikke?

9. Jeg har en svaghed for mariekiks og chokoladekiks! Og alt med smeltet ost på ;-)

10. Jeg er kæreste og bor sammen med søde C :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF TO COPENHAGEN