Top of the top

Lately

Fine naturlige blomster fra en sød én <3 

Jeg sidder denne søndag pakket ind i tæpper og nyder en noget regnfuld søndag. Ja ja – jeg ved godt at det er noget bedre med solskin og en lunere temperatur – men jeg er altså ret vild med regn. Jeg elsker efterår og jeg kan næsten ikke vente med at pakke mig ind i lune striktrøjer, drikke varme drikke og nyde synet af regn og gråt vejr. Og denne søndag er altså meget efterårslignende – og så er det vel okay at glæde sig imens man venter, ikke?

Ugen har været helt sommeragtig og jeg har nydt det både med familie, veninder og ham den søde. Der er blevet fejret årsdag, spist middag med madklubben, modtaget fine blomster, fået besøg fra Købehavn og bare generelt nydt min uge. Og ifølge mine billeder, så har der vist været meget på madfronten ;-) haha..

Den kommende uge kommer til at bestå af en tur i biffen, en hyggelig kaffedate og en tur til Århus i weekenden. 

Må I få en dejlig søndag <3

Æbletærte – intet mindre end 3 æbletærter har jeg bagt på 1 uge ;-)

Pizza på grillen – få opskriften og læs mere i morgen på bloggen :-)

Friske chili fra vores eget chilitræ :-)

?Den nemmeste æggekage – se opskriften HER.

Søde piger til middag – i en temmelig varm stue ;-)

Tapasdate med søde @annelinneaholm og @jennifergeertsen i weekenden <3

Regnvejrshygge på højt plan og tid til at nyde en iskold iskaffe og en god bog <3

Ugens armcandy ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top of the top