Torsdags tanker

Mine planter

jeg har tidligere omtalt mit hjem som “et drivhus”. Og det er det simpelt af den grund, at vi har ret mange planter herhjemme. Alt lige fra chiliplante til et oliventræ – indendørs.

Derfor tænkte jeg at jeg ville vise mine planter og dele ud af min viden omkring dem. Det meste er noget jeg selv har draget erfaringer udfra. Jeg kan nemlig godt lide at prøve mig lidt frem, da ikke alle planter og blomster er ens. Derfor vil jeg i de kommende uger vise mine planter og give jer en historie med på vejen.

Lige nu drømmer jeg om en Violinfigen, som jeg er sikker på at der passer lige ind i plantesamlingen herhjemme. C er endnu ikke overbevist og mener derimod at vi har rigeligt med planter. Men indtil videre har jeg fået ham overtalt gang på gang jeg har stået med en ny plante i hånden. Såååå mon ikke det burde virke endnu en gang? ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags tanker