3 garderobe favoritter

New in: WATCH ME BYBIEHL

Bybiehl ur HER

Da jeg var helt lille, så elskede jeg at rode i vores kæmpe klæde-ud-kasse som vi havde derhjemme. Jeg elskede (og gør det skam også stadig) at klæde mig ud og selvfølgelig klæde mig fint på og ikke mindst rode rundt i mine mors fine stiletter og især hendes smykker! Åh jeg er altså lidt at en girly girl hvad angår smykker – og det har jeg vist altid været!

Der går ikke en dag, hvor jeg ikke bærer smykker! jeg føler mig faktisk ret nøgen uden en ring på fingeren, et feminin armbånd eller sågar uden et ur på armen. Apropos ur – så I mon at jeg flashede mit nye ur på Instagram forleden dag? Uuuh jeg sprang lidt af lykke, da jeg modtog dette fine ur i sidste uge! Den er SÅ fin, elegant og feminin – og lige mig!!

Jeg må indrømme at jeg havde gået og sukket lidt over de fine Daniel Wellington ure med både bling og farvede remme. Men eftersom halvdelen af min venindeflok har dem på armen, så ville jeg ikke vove mig ud i et af dem. Man vil jo gerne være lidt unik, ikke?

Men så kom min flinke postmand (jep vi er nærmest på fornavn med hinanden) og afleverede en pakke til mig med dette fine ur. Åhh jeg elsker at den er så feminin og smuk! Jeg elsker detaljen med de fine hvide zirkoner – den bliver altså bare lige dét ekstra finere og girly ;-)

Det er Bybiehls første kollektion i ure – den kan også fås i sølv HER.

Åhh jeg tror der bliver lidt armcandy på min venstre arm i morgen og muligvis de efterfølgende dage ;-)

Indlægget kan indeholde affiliate links

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 garderobe favoritter