New in: WATCH ME BYBIEHL

Nyt design

?Som nogle af jer måske allerede har bemærket, så har bloggen fået et nyt design. Jeg har længe gået og haft lyst til at lave lidt om på bloggens udseende. Jeg er selv ikke meget for for mange ændringer og vil egentlig bare gerne have at bloggen bliver fin at kigge på. 
Men samtidig vil jeg også gerne, at bloggen afspejler lidt af mig og min stil. Jeg kan godt lide at bloggen har det der feminine touch, men også at den indebærer en mere voksen blog og ikke for meget girly.
?Bloggen er jo mit lille hjem, som har besøg af rigtig mange gæster hver dag – derfor vil jeg også gerne have at der er pænt og rent “som man siger”. Jeg har derfor prøvet at lave en lille bitte smule om herinde og indrettet det efter min stil ;-)

Jeg har bemærket et spørgsmål, som møder mig ofte, når jeg poster mine blogindlæg på facebook. Når jeg poster et link på min facebookside HER, så bliver der kun linket til blogindlægget, hvilket kan forvirre den enkelte læser, da man i bund og grund kun kan læse dette blogindlæg. Hvis I ønsker at se hele bloggen og hvad jeg ellers har postet i løbet af dagen – så kan I enten trykke på Forside ?eller på det store titelbillede, også kaldt Header – dette vil bringe jer til hele bloggen og I kan derfra surfe rundt blandt alle mine blogindlæg :-)

Sig endelig til, hvis ovenstående forklaring lyder ALT for forvirrende ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: WATCH ME BYBIEHL