LOOK OF THE DAY: Copenhagen streets

Sensommer tid

Negle: DESERT

Jeg elsker neglelak! Der går sjældent en dag, hvor jeg ikke har neglelak på neglene. Det er nu ikke fordi det er et must, men mere fordi jeg synes det er noget så fint med velplejede negle. Og nå ja, så gør det jo bestemt ikke noget, hvis det lige kan matche ens outfit eller pifte neglene op som kan benyttes som et ekstra accessories.

Da sen sommeren er over os, så vil jeg benytte mig af at vise 5 af mine yndlingsnegle på denne årstid. Den klassiske rød er nærmest et must i sommermånederne, men en farverig turkis blå eller rolige sandfarver går jeg heller ikke i vejen for. Faktisk var disse også pakket i min kuffert da jeg var på sommerferie i juli måned. Det er altid godt at have flere lakker at vælge imellem ;-)

Negle: PETAL PUSHERS

Negle: YOLO

?Negle: DUSTY DAWN

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Copenhagen streets