LOOK OF THE DAY: Memory Lane

Sommer tapas hos Kalejdoskop

Vi spoler lige tiden tilbage til 14 dage siden. C og jeg sad spændt i bilen og turen var på vej til Aalborg. Vi havde nemlig bestilt afbudsrejse fra Aalborg lufthavn til Tyrkiet, og vi skulle derfor flyve fra Aalborg lufthavn.

Da vi skulle flyve ved fem tiden, så ville vi køre i god tid og køre ind til selve Aalborg by og spise en hyggelig frokost. Vi kørte forbi Kalejdoskop, som jeg besøgte tilbage i september, da jeg var inviteret til pre-opening af butikken. (Læs mere HER)
Jeg har tidligere prøvet deres fantastiske brunch i deres pop-up restaurant Orangeriet, som er noget så hyggelig. Vi var derfor ret enige om at vi skulle prøve deres tapas, som bestod af en masse små retter og selvfølgelig en lækker dessert ;-)

Da det var en ret varm sommerdag, så var det skønt at kunne sidde i denne hyggelige resturanter og kigge ned på mennesker der badede sig i springvandet og skibe der kom sejlende ind i havnen.

Generelt er jeg helt vild med stilen derinde med bla. levende planter, hyggelige lys og en gennemført hyggelig stil, som hvis man havde holdt sin egen lille hjemme cafe.

Min date C ;-)

Retterne i vores sommertapas bestod bla. af en koldrøget laks, spinatsandwich, olivensnacks, sliders og den lækreste chokoladetærte.
Vi fik friskhøstet ribs, som var høstet dagen – de var noget så bitre og søde på samme tid! Faktisk er Orangeriet kendt for at købe deres råvarer fra de lokale landmænd i omegn. Det er faktisk noget jeg holder rigtig meget af, nemlig at handle lokalt, hvor man samtidig støtter op om de lokale landmænd og ikke mindst få de bedste råvarer. Jeg synes det er så betænksomt at tænke på bæredygtighed og hjælpsomhed.

Vi var super glade for besøget og kunne gå derfra med fyldte maver og glade smil!

Og nå ja, så var vi jo lige igennem butikken for at kigge på de fineste ting og muligvis snuse lidt inspiration til vores eget hjem ;-)

Jeg siger jer – den smager himmelsk!!!

?Vi var blevet inviteret af Kalejdoskop til frokost. Holdninger og meningerne er mine egne. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Memory Lane