VENINDER LÆNGE LEVE

NAILS: SILENT FOREST

DET ER TORSDAG! <3

Og dermed også tid til torsdagsnegle. Nu blev I jo snydt i sidste uge for torsdagsnegle – så nu er jeg på banen igen!

Og nogen er gået i lidt efterårs mode og har allerede indkøbt 2 strik til garderoben. Ups ;-) I can’t help it! Jeg craver lidt det der efterår nu. Og derfor er denne uges negle altså også inspireret derefter.

Jeg modtog nemlig denne fine grønne farve i sidste uge. Og jeg har altså været ret lun på den siden. Den har en så fin overflade og farve, at den vil være helt perfekt til overgangen fra sensommeren til efterår. Og da det jo er den første dag i september, så er det jo praktisk talt efterår, ikke? ;-)

Farven hedder Silent Forest og minder mig altså om efteråret ;-)

Jeg har brugt 2 lag neglelak og afsluttede med en god overlak. Jeg synes faktisk at den er noget mørkere på neglene end hvad jeg havde forventede af neglelakken. Men jeg er sikker på at den kommer til bryde mit efterår og have en speciel plads i min neglelaks boks ;-)

Nu vil jeg hoppe i seng!

Godnat fineste <3

Indlægget er udgivet i samarbejde med Depend

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VENINDER LÆNGE LEVE