Sunday Shopping

Lately

Lidt sødt til en kaffedate med en sød veninde…

Sikke en uge! Jeg sidder denne aften med et dejligt, men noget træt smil.
Det har været en dejlig uge men dog med lidt for mange planer på programmet. Jeg er derfor noget træt denne aften efter en hel uge med en masse indtryk. Jeg er stadigvæk noget svimmel til tider og jeg prøver mig lidt frem, for at teste hvad jeg kan holde til. Så IT driften er forbedret lidt. Heldigvis kræver det ikke ret meget at kunne knipse et par billeder af mine dage ;-)

Den kommende uge kommer nu altså også til at blive noget så rar, dog med lidt færre planer end denne uge ;-) Den står bla. på en tur i biffen, et par møder, en venindedate og en koncert i selskab med et dejligt vennepar. Og så er der vist en der snart trænger til efterårsferie, som heldigvis begynder på fredag!

Nu vil jeg hoppe under dynen og se Toppen af poppen – det er tilladt, selvom man ikke er over 40, ikke?

God søndag til jer! <3

Pizza og rødvins date med nogle søde venner i aftes…

har inviteret min rare mor til middag..

hvor middagen stod på fyldte aubergine – opskriften kommer på bloggen i næste uge!

har været en tur til Aalborg, for at besøge min daddy..

Frokost i de fine Aalborgs gader i selskab med min familie..

Og en træt type efter en dags shopping ;-)

Afslutning på en dejlig søndag. En hyggelig frokost med min søde veninde Charlotte..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Shopping