LOOK OF THE DAY: OFF SEASON

LUKSUS HJEMMESPA

Da jeg var yngre og stadig boede hjemme hos mine forældre, brugte jeg gerne mine fredag aftener med mine veninder til en omgang selvforkælelse. Vi planlagde altid dette om fredagen, så vi kunne blive smukke til om lørdagen, hvor der næsten altid blev holdt fest ;-)

Vi købte ansigtsmasker, hårkure og masse af snacks – hvilket der selvfølgelig omhandler enhver form for hjemmespa ;-)

Og jeg må indrømme at jeg i mine snart 28. år har glemt mig selv i hverdagen. Jeg er blevet så glemsom til at pleje min hud med gode ansigtsmasker og mine negle får kun den ugentlig manicure, som egentlig kun består af lak. Egentlig ville jeg elske at kunne bruge 1 dag i ugen på mig selv og dette er ligeså meget en reminder til mig selv, som til jer :-)

Men hvad indeholder en rigtig hjemmespa? Og hvad skal man købe? Hvordan skal man begynde? Bare rolig – jeg har 10 gode tricks til hvordan du kan stresse af, forkæle dig selv og selvfølgelig give dig selv den bedste spa oplevelse.

Hvad enten du sætter en hel dag eller blot et par timer af til dig selv, så er det vigtigt at huske, at det er bedre end ingenting. Dette skal være en afstresning – ikke en pligt. :-)

1. Start med at drikke 2 glas vand. Og sørg gerne for at drikke vand undervejs. Dette giver kroppen en god mulighed for at rense ud og giver dig en ekstra glød, når både kroppen og huden er mættet for væske.

2. Find eller køb dine yndlingsprodukter. En god ansigtsmaske, evt. en rens, en muddermaske og en fugtmaske. En god hårkur specielt til din hårtype. Neglelak,fil og negleolie. Det samme gælder fødder, gerne i selskab med et fodbad og en fodfil.

3. Køb dine yndlingssnacks. Både sødt og sundt. Så kan man med god samvittighed spise et ekstra chokolade, hvis du også spiser de sunde snakcs ;-)

4. Start fra toppen og bevæg dig nedad. Tilsæt hårkuren i håret og slyng gerne et håndklæde rundt om. Imens renser du ansigtet og påfører din ansigtskur.

5. Tag derefter et laaaangt varmt bad. Dette er vildt afstressende og man har det bare altid meget bedre efter et bad, hvor man både føler sig ren og afslappende. Smør kroppen ind i en god olie eller creme og tag dig god tid.

6. iføre dig en badekåbe (så minder det lidt om oplevelsen, som hvis du var på et spa-ophold.

7. Giv fødderne et dejligt fodbad og læs gerne i et af dine yndlings magasiner eller bog.

8.. Skrub fødderne og giv dem derefter en god fodkur.

9. Nu er det blevet til neglenes tur. Både på fødder og hænder. Fjern overflødedig neglerod, klip neglene til og brug gerne en negleolie, for at pleje neglene bedst muligt. Påfør en god underlak, en fin neglelak og afslut med en god overlak. Smør hænderne ind i blød håndcreme og lad det tørre helt ind. (Imens kan du læse videre i dit magasin)

10. Spis en god frokost. Gå en lang tur. Og tag en gerne en god lur bagefter. Så er du helt nede i gear og skulle gerne kunne mærke at du har forkælet dig selv. Kig kalenderen igennem og find gerne en ny dato for din næste hjemmespa.

Mine Spa produkter:

Ilse Jacobsen Footcream
?
Idun neglelak “Rubin”
?
Idun neglelak “Gnejs”
?
NUXE Håndcreme
?
Ilse Jacobsen ansigtscreme
?
Pedro fodfil
?
Dip&Twist neglelaksfjerner
?
Ilse Jacobsen hårkur
?
Matas neglefil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: OFF SEASON