LOOK OF THE DAY: Dressed in white

NAILS: GRANIT

Denne uges torsdags negle giver et rigtigt efterårspræg! 

Jeg er vild med farven Granit fra IDUN Minerals. Et nyt mærke jeg har lært at kende på det seneste. IDUN Minerals neglelakker fås i klassiske farver og giver en ensartet dækning og en fin glans. Indeholder mineraler, vitaminer og mandelolie. De nærende mineraler bidrager til, at neglelakken lægger sig jævnt på neglen. Hvilket jeg ret godt kan lide ;-)

Jeg har brugt en god underlak, 2 lag af lakken (egentlig kan man sagtens nøjes med 1 lag, da lakken er rimelig dækkende) og tilsidst en god overlak. 

Farven har en blanding af grå og lilla nuancer. Jeg glæder mig allerede til at have den på flere gange og gerne matche det med mine outfits. 

Nogen (mig) har cravet junk i dag, da nogen (host host mig) ikke orkede at lave mad i aften. Så Hr. Skov er på vej hjem med junk til os. HERLIGT! Men det er også helt tilladt, når man er ynkelig, træt og skal tidligt op i morgen, ikke? 

Anyways – hav en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Dressed in white