10 rare efterårsopskrifter

NAILS: KVARTS

Jeg har faktisk glædet mig til at prøve denne lille fætter af en neglelak. Lakken er fra IDUN minerals og farven hedder Kvarts, som er en blanding af sølv, blå og grå,

Først og fremmest så er jeg super glad for farven, den falder lige ind i mine efterårs outfits. Desværre levede kvaliteten slet ikke op til mine forventninger. Allerede efter 1 dag begyndte lakken at “skalle” af, altså jeg kunne nærmest pille lakken af.

Jeg prøvede derefter at give lakken en ekstra chance. Jeg brugte underlakken fra samme mærke og brugte så 2 lag af Kvarts lakken. Jeg afsluttede min manicure med overlakken, også fra IDUN Minerals.
Dette blev en del bedre, men jeg synes nu alligevel at lakken skaller lidt ud i spidserne, men måske kan det også være at jeg har været lidt for flittig herhjemme og har skyllet hænder og negle utallige gange.

Uanset, så synes jeg at farven er super fin og meget i lig efterår og det lidt dystre vejr vi har i øjeblikket :-)

Jeg må indrømme at jeg i dag har taget lakken af, da jeg lige om lidt skal i spa – det er jo helt tilladt, ikke? ;-) Falkenberg – I love you!!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 rare efterårsopskrifter