OPSKRIFT: Fyldte aubergine

PANDEHÅR SITUATIONEN

Der er flere af jer der har spurgt efter guides og status på mit pandehår. Tænk engang, at det er blevet THE BIG THING her på bloggen ;-) haha.. For mig er det jo bare hår og egentlig kan selvsamme hår irriterer mig grænseløst. 40 % af tiden ønsker jeg at klippe mig en page, men jeg ved jo at jeg vil fortyde det på et tidspunkt og så vil Hr. Skov helst have at jeg beholder mit lange lange hår ;-)

Som I nok kan huske så valgte jeg i foråret at få klippet det populære 70’er inspireret pandehår. Og JEG ELSKEDE det! Det var bare som om mit hår pludselig havde en frisure og mit ansigtet blev så fint rammet ind med pandehåret. Men da vi nærmede os sommerferien, så blev jeg lidt træt af pandehåret pga. varmen (specielt når man har fald/krøller i håret, så bliver det bare aldrig pænt) men jeg følte heller ikke at min frisør kunne klippe det som jeg gerne ville have det. Enten så blev det for kort eller også blev det for ujævn og skævt. Ahh.. Jeg var tilsidst bare ikke tilfreds.

Så da vi var på ferie i Marmaris i sommers, så bestemte jeg mig for at lade mit pandehår gro langt igen. Sikke en proces. Det er jo så forbandet kort sådan noget pandehår ;-) 
Så jeg har både gemt det op i en knold i et par uger og jeg har prøvet at have det hele til den ene side. Men nu er håret ENDELIG blev så langt, at jeg har delt håret i en ligeskilning. 
Der er mange delte meninger om det er pænt – men for mig virker det altså. 

Så nu håber jeg bare på at mit hår gror ualmindeligt hurtigt, så jeg kan få mit lange pandehår tilbage igen ;-)

Af hensyn til produkter, så bruger jeg af og til lidt tørshampoo, for at holde strukturen og for at give det lidt fylde, så det ikke bliver alt for fladt ;-)

Har I flere spørgsmål til “håret” så skriv endelig i kommentarfeltet nedenunder, så skal jeg nok besvare dem hurtigst muligt :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: Fyldte aubergine