AUTUMN I LOVE YOU!

Sunday shopping

Godmorgen piger!

Så er det atter blevet tid til lidt søndags shopping og jeg synes at der er Mid Season sale alle mulige steder, f.eks hos Boozt og Zalando, hvor der er gode rabatter at spare. Men hvad skal man lige købe?

Jeg går i hvert fald selv og drømmer om et par ruskinds støvler i den fine burgundy farve, et par ekstra skåle fra Broste og en handy powerbank, som jeg altid mangler når jeg er på farten! Og til den praktiske side går jeg og mangler lidt kontorartikler til kontoret. Men det tager vi en anden gang ;-)

Leowulff tasken går jeg og drømmer om at give mig selv i julegave – sådan noget må man godt, ikke? ;-)

Jeg vil smutte igen, da jeg skal til frokost hos svigerfamilien.

Men jeg kigger ind til jer senere med denne uges Lately billeder :-)

Hej så længe!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUTUMN I LOVE YOU!