MY HOME INTERVIEW

COCKTAIL: BEE’S KISS

Det er så længe siden at jeg har lavet cocktails, at jeg tænkte at det nu var på tide!
Specielt fordi der er noget at fejre! Ikke nok med at det er fredag, der ligger lidt sne hist og her, solen skinner, så har jeg også fået en dejlig nyhed at vide og så skal jeg til et sjovt bloggerevent i aften! Ja der er mange ting at fejre på sådan en fredag!

Og så ved jeg godt at det stadigvæk er tidligt, men jeg kommer altså lidt i julestemning når jeg kigger på denne cocktail. Jeg ved ikke om det er smagen af revet muskatnød eller om mælkedrinken bare giver et christmas look, som får mig til at nynne julesange!

Uanset hvad, så vil jeg ønske jer en dejlig weekend <3

BEE’S KISS

Du skal bruge:

  • 6 cl Havana Club 7 års rom
  • 2 tsk. honning
  • 3 cl fløde
  • Revet muskatnød
  • Isterninger

Start med at fyld en shaker med is. Kom alle ingredienserne i shakeren, undtagen muskatnød. Sørg for at røre rundt, så honningen ikke kun ligger i bunden. Shake hårdt til i ca. 1 min for at få fordelt ingredienserne.
Hæld drinken igennem en si og ned i et fint cocktail glas. Riv frisk muskatnød henover.

SKÅL <3

Indlægget er udgivet i samarbejde med Cocktail Studio

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY HOME INTERVIEW