EVENT: VALENTIN BRANDS

COCKTAILS: MOSCOW MULE

Så blev det fredag!

Og jeg har endnu en gang tilegnet mig en fridag på en fredag, men nu bliver det også den sidste ;-) Men fridag er måske for meget sagt.

Jeg er lige kommet hjem fra et hyggeligt og spændende møde og nu skal mailboksen lige tømmes for dagens mails og så tror jeg at nogen har fortjent en lille frokost og måske “en lille en”, da det jo er fredag! Og der er endnu en gang en masse at fejre!

Da jeg har fødselsdag i morgen, men skal til bryllup næsten hele dagen, så har søde Hr. Skov inviteret mig ud at spise i aften, for at fejre min fødselsdag. Og I kan tro jeg glæder mig til en date med ham jeg bedst kan lide! ;-)

Og hvem ved, måske vi skal ligge ud med en lille cocktail inden middagen ;-) Jeg vil under alle omstændigheder give jer opskriften på en ægte klassiker fra min ungdoms år – det må man godt kalde det når man snart er 28 år, ikke?

Se opskriften på Moscow Mule herunder.

Hav en dejlig fredag!

Moscow Mule

Du skal bruge:

  • 4 cl vodka
  • 2 cl limejuice
  • Gingerbeer
  • Isterninger

Fyld et glas op med isterninger. Kom vodka og limejuicen i glasset. Top med gingerbeer og evt. en skive lime eller citron.

SKÅL OG GOD WEEKEND <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENT: VALENTIN BRANDS