SWEET NOVEMBER

NOVEMBER BLUE

Kender I det, når neglene bare spiller? Når man nærmest klæder sig efter neglene og man bevidst gerne vil matche neglene? (Selv matche sin blå kuglepen på kontoret.)
Det kender jeg til, efter at jeg snart i en uge har gået med de her blå negle. Og når jeg skriver “i snart en uge”, så er det altså fordi at neglelakkerne har holdt i 6 dage og jeg er dybt imponeret! Ganske vidst er de lidt slebet i kanten, men alligevel har lakkerne altså holdt ud i 6 dage!

Lakkerne er fra Essie og hedder henholdsvis No More Film og Petal Pushers. To gode lakker, som jeg tidligere har vist hver for sig HER og HER.
Men denne gang havde jeg atter lyst til at lege lidt med farverne, så jeg kombinerede dem sammen. Og jeg synes altså at det er mægtig fint. Jeg afsluttede lakkerne med en god overlak, som har hærdet neglene og gjort lakkerne mere holdbare.

Kig forresten ind senere, hvor jeg har en lækker konkurrence til jer! <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEET NOVEMBER