Lately

NU SOM FULDTIDSBLOGGER

Okay, titlen på dette indlæg lyder ret voldsomt. Og faktisk også lidt skræmmende.

Men den er altså god nok. D. 30. november har jeg sidste dag på kontoret på mit arbejde og d. 1. december begynder en måned som fuldtidsblogger. Og hvor passende er det ikke lige at det bliver december måned?

For at være helt ærlig, så glæder jeg mig! Men jeg er også ret spændt.
I de 3,5 år jeg har haft bloggen indtil videre, der har jeg haft et fuldtidsarbejde ved siden af bloggen, samt at skulle have tid til veninder, familie og nu også kæreste. Og selvom jeg selv synes at jeg formår at have tid til det hele, så har det af og til haft et par ofringer.

Derfor glæder jeg mig mægtigt til at kunne fordybe mig i bloggen og rent faktisk nyde det på fuld plan i hvert fald i en måned med min egen lille IT drift . Og nå ja, så får jeg pludselig tid til at besøge Købehavn noget oftere og så kan jeg rent faktisk også deltage i alle de events jeg bliver inviteret til, uden at skulle arbejde!

Men er det holdbart? Måske ikke, men jeg har en god mavefornemmelse.

Så nu glæder jeg mig bare til at blogge en masse for jer og rent faktisk have tid til at hoppe i køkkenet og lave en masse lækre opskrifter til jer i december måned ;-)

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately