AND MED SESAMRISTEDE RØDEBEDE & BØNNERFRITTER

SILKY LILAC

Selvom vinteren for alvor har ramt os nu, så er jeg altså stadigvæk ret vild med pasteller. Efter jeg i sidste uge viste en noget mørk og vinterlig neglelak, så kan jeg altså også godt lide det mere simple neglelook. Såsom denne fine farve fra Nilens Jord kaldet Silke Lilac – ret fint, ikke?

Jeg tænker sådan på sne og winter wonderland, når jeg ser farven på mine negle og jeg er sikker på at den skal bruges et par gange her i november og december måned, måske endda kombineret mine outfits til diverse julefrokoster.

Jeg kan varmt anbefale lakkerne fra Nilens Jord, da de er super holdbare og giver et fint og dæmpet look, uden at være for shiny. Og så kan man jo altid kombinere lakkerne med en god overlak med shiny effekt, hvis man savner det shiny look!

Jeg brugte 2 lag af lakken og faktisk synes jeg at blot ved to lag, er farven gennemfarvet.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AND MED SESAMRISTEDE RØDEBEDE & BØNNERFRITTER