THE CHRISTMAS DRESS

At nyde de små øjeblikke

Min svoger har mange gange sagt til mig. “Læg nu kameraet og se øjeblikkene i nuét og ikke igennem en kameralinse”. Jeg har altid grinet af ham og fejede kommentaren væk. Men på det seneste er den samme stemme begyndt at vende tilbage.

For selvom jeg ikke er meget for at indrømme det – så har manden jo ret ;-)

Jeg har NÆSTEN altid mit kamera med mig og hvis jeg ikke har, så har jeg i hvert fald min mobil med mig i tasken. Jeg elsker bare at dokumentere små øjeblikke, ligefra min niece eller nevøs søde smil til naturen eller utallige kaffedates. Jeg elsker at have minder at kigge tilbage på, når jeg kigger igennem mine billeder.
Men jeg vil også rigtig gerne kunne bevare minderne i mine tanker. Så jeg tror jeg vil begynde at blive bedre til at lægge både mobilen og kameraet fra mig, når jeg er omringet med rare mennesker omkring mig og nyde øjeblikket, uden at kameraet nødvendigvis behøver at komme frem.

Jeg vil rent faktisk have en kaffedate med en veninde og lytte og snakke med hende, uden at skulle skyde flere billeder af vores kaffe. Jeg vil tilbringe tid sammen med min familie uden at have en bagtanke om at lokke et af familie medlemmerne med ud og skyde outfitbilleder. Jeg vil prøve at lave en dejlig middag til Hr. Skov, uden at tage billeder, så manden rent faktisk kan spise maden imens den stadig er varm ;-)

I lørdags prøvede jeg endda at “glemme” mit kamera derhjemme, da jeg var ude og spise med Hr. Skov.
Vi gik derefter en god tur rundt om i byen og så det fine julelys og juleudsmykning i butiksvinduerne. Noget der virkelig kan få smilet frem på mine læber.

Jeg kunne godt mærke at jeg panikkede lidt de første 5 min over ikke at kunne tage billeder af vores tur. Men derefter tog jeg Hr. Skov i hånden og glemte pludselig alt om mobil og kamera. Og ved I hvad? Jeg tror faktisk at det var sundt for mig ;-)

Egentlig var der ikke en dybere mening med dette blogindlæg. Men måske er dette blot en lille reminder til mig selv og et shoutout til jer – om at huske at nyde de små øjeblikke i hverdagen og lade mobilen blive hjemme. Dette skal jeg i hvert fald selv huske på :-)

Vær i nu’et <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE CHRISTMAS DRESS