CHILI CON CARNE

FØRSTE DAG SOM FULDTIDSBLOGGER

Tænk sig, at kunne vågne op uden at vækkeuret ringer og man bare har hele dagen til at dase, se BH90210 og bare ligne noget katten har slæbt ind, da nattøjet stadigvæk hænger på en og morgenhåret stritter.

Ja, tænk sig hvis hver morgen og hver dag kunne se således ud! Men sådan er det kære bloggerliv desværre ikke ;-) Jeg har ikke i sinde at lade mit kære bloggerliv ligge på hylden og blive støvet til, nej! Jeg vil nemlig lave min helt egen arbejdsdag med en fyldt kalender for dagens gøremål. Og nogen har allerede noteret flere punkter i kalenderen for de næste kommende dage!
For selvom jeg nu står på egne ben, så kræver det alligevel noget af en rygrad at stå op hver dag og arbejde hjemme, uden alt for mange overspringshandlinger. Og den rygrad skulle gerne være der hele december måned ;-)

Jeg regner med at stå tidligt op hver dag. Få morgentrænet. Og så hjem i bad og så begynder arbejdsdagen – og gerne ind til kl. 16-17, hvor jeg derefter kan holde fri resten af aftenen og kreere lidt i køkkenet og kysse lidt på Hr. Skov. OG JEG GLÆDER MIG!

Men jeg må dog indrømme at jeg følte mig lidt ekstra udhvilet, da jeg i morges stod op kl. 06.45 og kravlede ud af sengen. Jeg følte en vis lettelse og ikke mindst en dejlig summen i maven om at det i dag bliver en rigtig god dag! Og når jeg kigger over dagens planer, så havde jeg jo helt ret!

Min dag så således ud:

Kl. 06.45 stod jeg op.

Kl. 07.00 spiste jeg lidt morgenmad imens jeg tjekkede lidt op på mailboksen, som har været lidt forsømt de sidste par dage pga. arbejde og sygdom.

Kl. 08.00 kørte jeg i fitnesscentret og fik trænet alt fra styrke til cardio – det giver en god start på dagen og ikke mindst gør mig mere frisk.

Kl. 10.00 kommer jeg hjem fra fitness og hopper straks i bad.

Kl. 10.30 besvarer jeg et par mails og gør et par pakker klar, som skal sendes afsted i dag.

Kl. 11.00 har et telefonmøde med en mulig samarbejdspartner.

Kl. 11.30 forbereder lidt af dagens blogindlæg. Jeg kan så godt lide at være lidt på forkant, men da jeg har forsømt bloggen i denne uge, så har jeg været lidt bagud.

Kl. 12.30 kører forbi posthuset med indlevering af pakker.

Kl. 13.00 henter en sød veninde, som jeg har en kaffedate med.

Kl. 16.30 handler lidt ind til et par opskrifter der skal eksperimenteres med derhjemme. Hvis det bliver en succes, så kommer opskrifterne på bloggen ;-)

Kl. 17.00 smutter forbi posthuset på vej hjem og henter et par pakker til mig selv.

Kl. 17. 30 besvarer igen mails og arbejder lidt på endnu et blogindlæg til i morgen.

Og derefter holder jeg fri ;-)

Jeg kan godt lide at en arbejdsdag både skal være en fornøjelse og effektivt. Og egentlig kan jeg bedst lide hvis jeg kan kombinere det. Det hjælper lidt at jeg har mit eget kontor med egne kontorartikler.

Min første dag har været mægtig bra og jeg glæder mig allerede til flere arbejdsdage!!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHILI CON CARNE