DADELKUGLER MED CHOKOLADE

JULEGAVE SHOPPING – SÅDAN GØR DU

Hvert år plejer det at være lidt af en stressfaktor for folk at få købt så mange julegaver og gerne nå det inden selve juleaften. Jeg selv, har en ret familie og det kræver altså en del julegave indkøb. Men jeg har alligevel formået at være tidligt ude med julegave shopping hvert år. Og faktisk kan jeg på nuværende tidspunkt sige at jeg kun mangler at shoppe 1 julegave! Det giver altså noget ro og ikke mindst tid til at kunne nyde gave-shopping og julen, uden at skulle stresse over de forskellige indkøb. Dertil giver det også meget mere tid til julebagning, som i den grad også er vigtigt ;-) ha ha..

Men hvordan planlægger man lige sine indkøb bedst? Og hvordan undgår man for meget stress over indkøbene? Hvem skal have hvad i gave og hvordan klarer du budgettet?

Bare rolig – der er hjælp at hente, jeg har nemlig listen klar fra sidste år, til hvordan du bedst kommer igennem julegave indkøb, uden stress :-)

1. Start med at få hentet alle ønskesedler fra dem du skal have gave fra.

2. Lav en liste med budget for alle gaverne og til hvem.

3. Skriv dernæst på listen hvad du ønsker at give de enkelte i gave.

4. Tjek evt. nettet eller magasiner for at få den bedste pris til gaverne. Jo flere tilbud – desto flere gaver.

5. Tilføj til listen hvilke steder og butikker du skal købe gaverne i – det vil spare dig for en masse tid og ikke mindst køreture.

6. Vælg gerne en dag, hvor byen ikke er fyldt med mennesker. Jeg har af erfaring altid handlet julegaver om søndagen, der er ikke nær så mange mennesker.

7. Hæv gerne budgettet, så du har alle pengene i kontanter – det giver et større overblik over hvor mange penge du har tilgode.

8. Tag kæresten eller søsteren med på turen og slut af med en lækker frokost eller en kop varm kakao.

9. Husk på at det skal være en hyggelig tur og sæt gerne et par timer af til shopping, så du igen undgår for meget stress.

10. Hvis man ikke kan overskue gaveræset – så kan man jo shoppe langt de fleste gaver over nettet. Dog husk på at der kan være lang leveringstid.

Jeg håber at I kunne bruge mine råd til julegave indkøbet og kom gerne med jeres bud på gaveræset :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DADELKUGLER MED CHOKOLADE